Funktionsrätt Västerbottens informatörer

På Funktionsrätt Västerbotten har vi utbildade informatörer som du kan anlita. Informatörerna har olika kunskaper och erfarenheter vilket innebär att de informerar inom olika områden. 

Du kan till exempel anlita en informatör som kan berätta om en viss förening eller en särskild funktionsnedsättning. Du kan också anlita en informatör om du vill veta mer om vad Funktionsrätt Västerbotten gör och arbetar med. 

För mer information ta kontakt med:

Camilla Björnehall
Kommunikatör, Funktionsrätt Västerbotten
090-70 66 02
Mobil 070-249 95 18
camilla.bjornehall@ac.hso.se

Funkisliv Utan Filter

Funkisliv utan filter

Med podden (webradio) Funkisliv utan filter vill Nätverk unga vuxna inspirera, våga sticka ut och nyansera den ofta stereotypa bilden av personer med funktionsnedsättning.

Funkisliv utan filter

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka, ska samla in och sprida kunskaper och erfarenheter inom anhörigområdet, samt stödja utvecklingsarbete och implementering av kunskaper rörande anhörigas situation.

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Normiologi

Nätverket Unga Vuxna har, genom sin blogg Normiologi, skapat ett nav, en plattform oberoende av tid och rum. En plats där reflektioner och tankar kring normer, mänskliga rättigheter och livets pussel får sväva fritt.

Normiologi (öppnas i nytt fönster)

ABF i Västerbotten

Funktionsrätt Västerbotten utbildnings- och informationsinsatser sker ofta i samverkan med arbetarnas bildningsförbund i Västerbotten. Såväl för interna som externa parter. Besök gärna deras hemsida via länken nedan.

ABF Västerbotten (öppnas i nytt fönster)

Rättighetscentrum i Västerbotten

Är en antidiskrimineringsbyrå som arbetar med att förebygga och motverka diskriminering och främja människors lika rättigheter och möjligheter.

Rättighetscentrum Västerbotten